U subotu 10. lipnja 2017. godine, u dvorani Posljednje Večere održan je Izborni kapitul mjesnog bratstva OFS-a  Gospe Sinjske. Izbornoj skupštini nazočili su: Mila Šuto, područna ministra, fra Stipe Nimac, predsjednik Konferencije područnih duhovnih asistenata, fra Petar Klapež, duhovni asistent te 32 člana bratstva, od kojih 29 sa pravom glasa.

OFS izbori 017


Prema dnevnom redu, molitvu za početak bratskog susreta ,izmolio je područni duhovni asistent fra Stipe Nimac.Pozdravni govor sa željom da izbori prođu u dobrom ozračju uputila je ministra Mara Filipović-Grčić, a prigodnim riječima obratio se i fra Petar Klapež, uputivši riječi zahvale braći i sestrama, te članovima Vijeća u prošlom trogodištu. U predizbornom dijelu, predsjedateljica kapitula sestra Mila Šuto, pozdravila je sve prisutne i upoznala članove bratstva sapravilima izbora.fra Stipe Nimac je pozdravio nazočne,a mjesna ministra Mara Filipović Grčić je pročitala Izviješće o životu i radu bratstva u protekle 3 godine. 
Nakon zaziva Duha Svetoga,uslijedio je Izborni dio.

Novoizabrani članovi Vijeća su:

Mara Filipović-Grčić, ministra
Mirjana Vitić, doministra
Ivanka Vukasović-Lončar, tajnica
Marija Buljan, blagajnica
Zdenka Filipović-Grčić, povjerenica za formaciju
Anica Ugrin, povjerenica za Framu
Nada Bešljić, povjerenica za informacije

Fra Stipe Nimac, udijelio je vijeću i brastvu franjevački blagoslov,a nakon čestitanja ,braća i sestre su nastavili radosno druženje i agape.